Hot Springs Cove

Hot Springs Cove

door MIJN op 07-08-2017

Vanuit Tofino gaan verschillende tours naar Hot Springs Cove. Je kunt hier alleen per boot of watervliegtuig komen. Een tour duurt al snel 6u: ruim anderhalf uur varen heen (en ook terug) en een kleine drie uur ter plaatse. Onderweg heb je uitgebreid de kans om zeeotters, dolfijnen en walvissen te spotten. Reken ter plaatse op een half uur stappen van de aanlegsteiger tot de hot springs. Er zijn kleedkamers voorzien.

Indien je snel zeeziek wordt is het aangeraden om de tips van de organisatie goed te volgen: eet geen zware vettige maaltijden vooraf, drink veel water of thee, maar geen alcohol, softdrinks of koffie en zet je achteraan de boot in de buitenlucht, daar heb je ook minder last van de golven, zeker als je de open oceaan op gaat.


Leuk met kinderen Leuk met pubers Sportief Dieren Actief Ontspanning
door aliestegerman op 14-09-2017

Een hele vette tour naar de Hot Springs Cove, die eigenlijk de hele dag duurde. Onderweg naar Hot Springs Cove veel wildlife gespot (zeeotters, zeehonden, walvissen, arenden, beren) en ook de Hot Springs Cove waren de moeite waard.

door MIJN op 07-08-2017

Wij hadden een tour bij Tofino Resort en Marina geboekt. We gingen met een bootje naar de Hot Springs, waarbij schipper Jeff er alles aan deed om "Wildlife" te spotten met als resultaat 5 walvissen, 3 zeearenden en tal van zeeotters. De wandelroute vanaf de aanlegsteiger naar de Hot Springs Cove is erg mooi. Je loopt over houten vlonders (ca 2 km) door een regenwoud naar de Hot Springs. De Hot Springs Cove is klein en als er veel mensen zijn is het dringen in de kleine poeltjes. Wij zijn teruggegaan met een watervliegtuig. De vlucht duurde ongeveer 20 minuten en was schitterend. We zagen o.a. 4 walvissen en vele kleine eilandjes voor de kust.

Schrijf een review
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan