Helicopter Tours

Zweef als een vogel over de ongerepte wildernis van Alaska en de gletsjers, zoals de Knik Glacier. De oorsprong van de Knik Glacier ligt bij Mount Marcus Baker, de hoogste piek van de Chugach Range. Met haar ruim 40 kilometer lengte en een breedte van 8 kilometer is de Knik Glacier een van de grootste gletsjers van Alaska. Schiet prachtige foto’s van de blauwe meren, de muren van ijs die loodrecht vanuit het water oprijzen en de ijssculpturen die zijn uitgesleten door de wind, zon en tijd. Er zijn verschillende vluchten met verschillende programma's.

Maak bijvoorbeeld de Knik Glacier Tour met Glacier Landing , voor een spectaculaire vlucht van 30 minuten over bergtoppen en een blik op de tomeloze diepte van de gletsjerspleten. Of kies je voor een uitgebreide trip, waarbij je zowel in de lucht als op het land én het water de omgeving beleeft? De Iceberg Tour met Glacier landing bevat het allemaal, met een vlucht, een helikopterlanding en een tour langs de ijsbergen per boot.
Om je Alaska avontuur compleet te maken kies je voor de Helicopter & Glacier Dogsled Tour , waarbij je na een helikoptervlucht landt bij Great George of the Knik waar je hondensleetocht begint.

Er zijn dus diverse vluchten met verschillende programma's. De duur van een excursie varieert per programma. Kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis deelnemen aan de excursies. Voor kinderen tot en met 11 jaar geldt een gereduceerd tarief. Voor sommige vluchten geldt een toeslag voor passagiers zwaarder dan 113 kg.

Tijdsduur:
Tussen een uur en 4 uren
  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

  • Anchorage Helicopter Tours

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!