Everglades Boat Tour

In het Everglades National Park zijn een aantal aanbieders van tours en excursies. Voor fotografen en echte natuurfanaten zijn er twee speciale tours. Kijk bij Everglades City en Miami voor kortere boot- en kajaktours door de Everglades.

Boek je de Everglades Grand Heritage and Birding Tour dan heb je de meest uitgebreide Everglades-tour die er is. Een gids neemt je mee op een zeven uur durende historische en natuurlijke ontdekkingstocht in het Everglades National Park. Je komt op afgelegen plekken in het park waar maar weinig mensen komen, zoals de Wilderness Waterway en de Coastal Island Beaches.

Houd je van fotograferen? Ga dan mee op de Birding, Wildlife and Photo Expedition. Onder leiding van een gids ga je op zoek naar dolfijnen, zeeschildpadden, alligators, zeekoeien en bijzondere vogels. De de boot waarop je vaart heeft plaats voor zes personen inclusief tripods en telelenzen. Het eerste deel spendeer je op het water, tijdens het tweede deel maak je een wandeling over onbewoonde eilandjes. De tour duurt 3,5 uur.

Tijdsduur:
Tussen 3 uren en 30 minuten en 7 uren
  • Everglades

  • Everglades

  • Everglades

  • Everglades boottour

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!