Las Vegas en Pahrump

Door Heleen Postma - A long time ago
Hey allemaal!
Vandaag is het woensdag 14 mei en we zitten met z’n allen lekker in het gras op de Best Western camping in Pahrump (Nevada, richting Death Valley) en het is circa 100 graden Fahrenheit, maar goed te doen doordat er een lekker windje waait.
De reis hierheen was prima in alle opzichten: goed hotel in Düsseldorf met uitzicht op landende vliegtuigen, snelle incheck op het vliegveld, goede vlucht naar Atlanta met een wel wat bumpy landing, maar tot groot genoegen van allen vond Maddy het geweldig en gilde ze het uit van het lachen: “het is net een achtbaan, grappig he!”.  In Atlanta ging (gelukkig voor Rob) de overstap en de gang langs customs supersnel in een klein half uurtje en hadden we veel tijd om Robje, een goede vriend van Rob, te ontmoeten.
De volgende vlucht naar Las Vegas ging ook prima en de landing gaf, ondanks de wind,  ook dit keer weer veel plezier voor Maddy, die inmiddels toch al bijna 23 uur aan het reizen was. Oftewel ze deed het geweldig voor een meisje van bijna 4 jaar.  Voor jullie geruststelling: wij zaten dus niet in dat vliegtuig dat met een halve vleugel een noodlanding moest maken. Wat ons wel verbaasde was de bewolking die boven Las Vegas hing, de zgn. Hace: men denkt dat deze veroorzaakt is door natuurbranden die elders op de wereld gewoed hebben…….
Na een nachtje slapen in Casino hotel Boulder Station de supersize megacamper opgehaald bij Road Bear: wat een prachtig huis/bus met panorama-uitzicht. Rob is heel snel gewend aan het besturen en is erg enthousiast over het gemak van rijden met deze toch lange camper.
Even bij de Walmart de nodige levensmiddelen ingeslagen en toen op weg naar Pahrump, waar we nu eerst effe relaxen, lekker eten, kegelen en wat shoppen. Gewoon lekker genieten dus.

Morgen verder naar Death valley via Death Valley Junction , naar Shoshone, dan richting Baker en vervolgens naar Zuid-Arizona.
Tot het volgende bericht en groeten aan iedereen van Maddy, Heleen, Rob, Richard en Shirley.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!