Oak Creek - Midden Arizona

Door Heleen Postma - A long time ago
Het is zaterdag 17 mei, weer een stalende zonnige dag. Het is weer tijd om naar het volgende punt te reizen. Heleen heeft een mooie lokatie gevonden in het hart van Arizona, vlak bij een rivier: The Oak Creek. De reden dat er al eeuwen mensen naar dit gebied trekken is de aanwezigheid van een natuurlijke bron: water. Dat is vrij zeldzaam in Arizona want het meeste van deze Zuid Westelijk staat is woestijn, woestijn en woestijn. Soms alleen van zand, Soms met wat bodem bedecking en soms met cactussen, groot en klein.
De reis gaat via Williams en we strijken neer bij een bekend ijscafé. Vroeger hadden ze hier een overdaad aan Route 66 merchandising maar tegenwoordig staan ze meer bekend om hun fraaie 50-er jaren inrichting. Na de coupes en de Milkshakes gaat de tocht weer verder via Flagstaff en Sedona.
We hebben ons tijdelijke tehuis op Lo Lo Mai Springs (aan de Oak Creek) gevestigd aan en genieten hier van de rust van water en bomen. Richard en Shiley hebben ervoor gekozen om eens lekker in een tent te gaan slapen. In Sedoan his ere en fraaie tent gekocht en inmiddels staat deze aangeharingd naast de Camper. De kolibie’s vliegen om de oren en de ganzen en poezen houden de omgeving nauwlettend in de gaten.
 
Tot het volgende bericht en groeten aan iedereen van Maddy, Heleen, Rob, Richard en Shirley.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!