dag 26 en 27

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - A long time ago
4 en 5 mei 2008 (dag 26 en 27)
De 85% kans op regen blijkt niet te kloppen en het worden twee zonnige en warme dagen. Tijd dus om weer eens uitgebreid te gaan golfen. Met behulp van internet en de NP’s van TomTom hebben we Meriwether (nabij Beaverton) uitgezocht. Een prachtige baan en open voor iedereen. Je moet er alleen wel de tijd voor nemen. We moeten regelmatig wachten en over de 18 holes doen we meer dan 5 uur. Het weer is echter prachtig en de mensen doen allemaal relaxed. In de winkel koop ik nog een paar prachtige shirts, want die zijn sterk afgeprijsd. Voor een shirt van Greg Norman betaal ik nu 29 dollar en dat is geen geld.
Op de camping voor die nacht, waar we om 7 uur aankomen is het kantoor al gesloten. We zoeken dus zelf maar een plaatsje en zullen morgenochtend afrekenen. De aansluiting voor de kabel TV die op de camper naast de wateraansluiting zit, is volledig losgeraakt en geeft ook geen signaal meer door. Op goed geluk sluit ik de kabel op de aansluiting aan, waarop je buiten naar TV kan kijken. De uitgang blijkt ook als ingang te werken en dat probleem is dus gelukkig weer opgelost. De TV verliest regelmatig contact met het lichtnet, maar een tik op de zijkant doet wonderen. Er zal wel een draadje loszitten. De andere ochtend rekenen we af en we worden verwelkomd als de eerste buitenlandse gasten van het seizoen. welke Europeaan raakt ook verzeild in dit oord.????
Vandaag 5 mei gaan we weer naar dezelfde golfbaan, omdat die ons goed bevallen is, het weer uitstekend is en de drukte op de baan vandaag wel minder zal zijn, zo verwachten we. Dat laatste blijkt niet helemaal te kloppen, maar het gaat toch wel iets sneller dan gisteren. Ons plan was eigenlijk om na het golfen 123 km door te rijden naar Tillamook aan de kust, maar daar zien we vanaf, omdat het anders te laat wordt. We gaan weer terug naar dezelfde camping van afgelopen nacht en na een heerlijke douche gaan we heerlijk eten bij een Chinees restaurant. Het interieur is echt Amerikaans, ik voel me dan altijd in een treincoupe. Morgen gaan we echt naar de kust. De Three Capes Scenic Route wordt beschreven als een niet te missen route. Daarna zakken we naar het zuiden af. Zo meteen lekker slapen en uit mijn ooghoeken zie ik dat Marian het al niet meer lukt om ze open te houden. 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!