dag 33

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - A long time ago
11 mei 2008 (dag 33)
We zijn weer thuis!!!!!!!!!!!!!  
Zo voelt het na 4300 mijl rijden. Vorig jaar heeft dit resort bij Chowchilla in de staat Californië al een indruk op ons gemaakt en het wordt nu weer bevestigd. We staan dus nu op The Lakes RV & Golf resort bij de Pheasantrun golfclub
http://www.pheasantrungolfclub.com/golf/proto/golfpheasantrun/.
De prijs is nog steeds 40 dollar per nacht voor de site en gratis greenfee voor 2 personen. De accommodatie op het RV park is geweldig. De douches zijn luxe en het lijkt wel of je thuis bent. Daarnaast is er een zwembad met jacucci en het ziet er allemaal verzorgd en als nieuw uit. Kabel TV en WiFi complementeren alles. Via de achteruitgang is het een paar minuten lopen naar de golfbaan. Met de golfcart rijd je terug naar de RV en haal je de spullen op. We hebben besproken voor een week en kregen daarom een dag cadeau. De weg hierheen van ongeveer 450 km ging voorspoedig,  al leek het wegdek soms op een wasbord, we trilden compleet uit elkaar. De inventaris heeft er gelukkig niet onder te lijden gehad. We hebben zolang mogelijk de Hwy 101 genomen en zijn via de Berkeley brug de baai bij San Francisco overgestoken. De brug heeft twee dekken en vanaf het bovenste dek konden we in de verte de Golden Gate brug zien.
Een al bejaard stel (familie van de eigenaar) bemenste de office en we herkenden elkaar nog van vorig jaar. De computer had al onze gegevens bewaard, zelfs die van mijn creditcard.  Eigenlijk wel beangstigend. Na een half uurtje kwamen ze even langs voor een praatje en hebben we nog gezellig een biertje gedronken. Ook deze Amerikanen klagen over hun welzijn en de hoge benzine prijs zit ze wel heel erg dwars. Hier betalen we nu meer dan 4 dollar voor een gallon (3,78 liter).

De temperatuur gaat al richting 30 graden en over een week wordt 40 graden verwacht. Tegen die tijd gaan we weer naar de kust, waar het wat frisser zal zijn. San Francisco is dan ons laatste reisdoel voor we op 23 mei terugvliegen.
Maar, eerst de komende dagen nog een paar balletjes spelen en proberen onszelf weer te verbeteren.
 Voor nu eerst heerlijk slapen, de nachten zijn hier gelukkig nog relatief koel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!