dag 34, 35 en 36 (golfen en nog eens golfen)

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - A long time ago
12 mei (dag 34)
Het is weer een prachtige dag geworden. Er staat vrij veel wind, maar dat houdt het nog een beetje koel. Voor de rest is er eigenlijk niet zo veel te melden. Het golfen gaat naar wens en mijn driver krijg ik al aardig onder controle.
13 mei (dag 35)
Het is weer een prachtige dag en de vochtigheid van de lucht is laag. Normaal gesproken transpireer is alles bij elkaar, maar nu blijf ik gewoon droog. Wel regelmatig en veel water gedronken. Aan het eind van de dag boodschappen gedaan. Dit betekent dat we alle externe voorzieningen moesten loskoppelen. Naast de supermarkt zit een Mexicaans restaurant en daar hebben we heerlijk gegeten. Marian heeft als demo een driver meegekregen en die bevalt haar zeer. Ze slaat verder dan ooit.
14 mei (dag 36)
Het is warmer dan gisteren, maar dat weerhoudt ons er niet van om te gaan golfen. De golfcart geeft heerlijke verkoeling. Van de Pro op deze baan krijgen we ongevraagd een aantal aanwijzingen ter verbetering van het resultaat. Met dat gegeven gaan we aan de slag, maar het komt onze resultaten nog niet ten goede. Morgen beter. Vanavond heerlijk in het restaurant van de golfclub gegeten en dat smaakte heerlijk. Het ziet er ook allemaal zeer verzorgd uit.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!