dag 34, 35 en 36 (golfen en nog eens golfen)

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - 15-05-2008 07:00
12 mei (dag 34)
Het is weer een prachtige dag geworden. Er staat vrij veel wind, maar dat houdt het nog een beetje koel. Voor de rest is er eigenlijk niet zo veel te melden. Het golfen gaat naar wens en mijn driver krijg ik al aardig onder controle.
13 mei (dag 35)
Het is weer een prachtige dag en de vochtigheid van de lucht is laag. Normaal gesproken transpireer is alles bij elkaar, maar nu blijf ik gewoon droog. Wel regelmatig en veel water gedronken. Aan het eind van de dag boodschappen gedaan. Dit betekent dat we alle externe voorzieningen moesten loskoppelen. Naast de supermarkt zit een Mexicaans restaurant en daar hebben we heerlijk gegeten. Marian heeft als demo een driver meegekregen en die bevalt haar zeer. Ze slaat verder dan ooit.
14 mei (dag 36)
Het is warmer dan gisteren, maar dat weerhoudt ons er niet van om te gaan golfen. De golfcart geeft heerlijke verkoeling. Van de Pro op deze baan krijgen we ongevraagd een aantal aanwijzingen ter verbetering van het resultaat. Met dat gegeven gaan we aan de slag, maar het komt onze resultaten nog niet ten goede. Morgen beter. Vanavond heerlijk in het restaurant van de golfclub gegeten en dat smaakte heerlijk. Het ziet er ook allemaal zeer verzorgd uit.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan