dag 40 (ADO Den Haag terug in eredivisie)

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - A long time ago
18 mei (dag 40)
Vanmorgen om 7 uur de wekker gezet en via internet radio 1 de laatste fase van Ajax - Twente en ADO Den Haag – RKC gevolgd. Ajax heeft de voorronde CL niet gehaald en gaat nu naar het UEFA beker toernooi. Jammer voor Ajax, maar ik kan er geen traan om laten. ADO heeft promotie naar de eredivisie gehaald en daar kan ik als inwoner van Den Haag blij van worden. Van mijn zoon kreeg ik een Sms’je met de mededeling dat we volgend seizoen 34 risicowedstrijden erbij hebben. Dat maakt me weer minder blij, maar in het najaar verhuizen we naar Lochem en dan hebben we daar ook geen last meer van. Misschien wordt ik wel supporter van FC Lochem Vooruit, of hoe ze ook heten. Maar ze hebben daar ook een prachtige golfbaan met dito vereniging en daar zullen ze ons zeker heel vaak zien, als we tenminste door de ballotage komen.
Het golfen ging vandaag  helemaal geweldig en ik heb Marian nipt verslagen. We hebben allebei het gevoel dat we deze vakantie een golfstap vooruit hebben gemaakt. Tevreden en met weemoed nemen we afscheid van de baan en de mensen die we afgelopen week regelmatig hebben ontmoet. De was wordt ook nog gedaan en we zijn klaar om morgen naar de kust te rijden voor een bezoek aan Monterey en daarna door naar SF.
Van Dick in de golfshop krijgen we nog wat tips. Langzaam begint het tot ons door te dringen dat ons verblijf in dit land van 6 weken er bijna op zit. Gelukkig hebben we nog tot vrijdag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 15 feb @ Zwolle
Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan