dag 3

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - 15-04-2008 01:30 11 april 2008

Vandaag halen we de camper op bij de fabriek in Middlebury. dat ligt ongeveer 3 uur rijden van Chicago.
We belanden in een gigantische file en met behulp van TomTom beslissen we een andere route te nemen. Dat blijkt een goede keuze te zijn. Wel regelmatig tol betalen onderweg. Het is niet zo veel per keer, maar toch wel vaak 80 dollarcent.
Bij de tijdelijke campercentrale van Road Bear worden alle huishoudelijke zaken doorgenomen en nadat de werking van de details is uitgelegd, krijgen we de sleutels en kunnen we onze bagage in de camper overzetten. We hebben dit jaar drie koffers en een reistas voor twee golftassen. Het lijkt wel een volksverhuizing.
De camper voelt al snel weer vertrouwd. Evenals vorig jaar hebben we gekozen voor de 31 foot versie, Lekker groot  en dit wordt voor 6 weken ons tweede huis.
Bij het vliegveld van South Bend hebben we onze Chrysler PT Cruiser (heerlijke auto) ingeleverd en nu kan onze reis echt beginnen. Het weer is slecht, koud en er zit sneeuw in de lucht.
Eerst een supermarkt opgezocht en het nodige voor de eerste dagen ingeslagen. Omdat het al wat later is geworden, nemen we bij de take away chinees eten mee voor op de camping. Dat smaakte heerlijk.
Voor het slapen gaan eerst de koffers nog uitgepakt  en nadat alles zijn plekje heeft gevonden, zijn we als een blok in slaap gevallen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan