dag 17

Door Antony (Ton) en Marianne Pol - 27-04-2008 06:21
26 april 2008
Het wordt vandaag een prachtige zonnige dag. Eindelijk een dag zonder sneeuw. Om 12 uur mogen wij starten op de golfbaan. Het is een prachtige baan met rondom uitzicht op besneeuwde bergtoppen. Ton speelt vandaag wisselvallig, maar Marianne speelt helemaal top. Zij is heel erg tevreden en daar kan ik best inkomen. Na 9 holes lassen we een pauze in en rijden met de golfcar naar de camper voor de lunch. We kunnen heerlijk buiten zitten en de stoeltjes komen nu helemaal van pas. Na de volgende 9 holes, die qua resultaat een kopie zijn van de ochtend, genieten we nog even van de namiddag zon. Voor het eten ga ik eerst douchen en met de opgekregen code krijg ik toegang tot een prachtige ruimte. Heerlijk.
Marian gaat ook vol goede naar haar afdeling van de ruimte, maar komt na 5 minuten gedesillusioneerd terug, de code doet de deur niet open gaan en ze gaat ervan uit dat dit aan haar ligt. Ik ga met haar mee terug, maar ik krijg de deur ook niet open. Zij blij, dat het niet aan haar ligt. Ik stel voor de mannenafdeling dan maar te nemen, want er is toch geen kip op de camping. Ze heeft er eerst nog wel moeite mee, maar het vooruitzicht van een heerlijke douche zet haar over de laatste schroom heen. Ze heeft daar geen spijt van.
Vanavond ga ik nog wat op de computer klooien en morgen wordt het volgens de weersverwachtingen weer een heerlijke golfdag. Tot en met maandag zijn de weersberichten goed, daarna wordt het frisser met regen. We blijven dus tot dinsdagmorgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan