Here we come again 29 april 2010

Door familie Van der Berg - A long time ago 29 april 2010

Vertrek naar Vancouver om 17.30 uur
Wij hebben hard gewerkt de laatste dag. Wat moet er altijd veel geregeld worden zo last minute. Nog circa 1,5 uur en dan vertrekken wij richting Anne haar school en dan door naar Schiphol. Het loopt voorspoedig. Vandaag de blanco bladzijde en de gedachten gaan naar vliegreis en de vakantie. Wat gaan wij deze keer allemaal zien en meemaken?

Het vertrek verloopt precies volgens plan. Om 11.45 bij De Trime waar Anne wordt gehaald. Het is druk op onze route naar Amsterdam. Een ongeluk op de A6 tussen Lelystad en Almere doet ons besluiten de Oostvaarderdijk te kiezen. Prachtig uitzicht over Markermeer en vlot doorrijden. Wij hebben per slot vakantie. Precies om 14.00 uur melden wij ons bij de Parkeergarage. De taxi bus arriveert 5 minuten en later. Ruim op tijd om in te checken. Doordat Anne geen paspoort heeft hebben wij hulp nodig. Alles verloopt vlot, geen wachtrijen en dus ruim te tijd om de winkels achter de douane te bekijken.

Heerlijk uitzicht op de vliegtuigen. Op naar gate F4. HIer een rij voor het boarden. Hielke wordt nog uitgebreid gefouilleerd. Helaas een man.....   Maar dan zijn wij door de voorbeeldige bewaking van Schiphol aan board van vlucht KL 681.

Op de vlucht hebben wij het gevoel voortdurend aan het eten en drinken te zijn. Helaas doen door een storing onze tv schermpjes in de stoelen het niet. Wel luxe. We kiezen allemaal onze eigen film uit. Maar halverwege wordt dit 'gereset' omdat de businessclass problemen met de schermpjes heeft . En dus hebben wij circa 3 uur lang geen filmpjes meer.

Passage van de vulkaan op IJsland en daarna van de prachtige uitzichten boven Groenland. Ijs, Bergen, Sneeuw en zeer helder weer. Wauw voor onervaren vliegers als ons.

Om locale tijd 18.15 uur landen wij in Vancouver. Na een rustige en qua natuur adembenemende vlucht. In Vancouver is het bewolkt en circa 12 graden.  Goede service op de schitterende luchthaven van Vancouver. Onze airportservcice shuttle is er over een kwartier.

Het Holiday Inn Hotel Riverport Richmond ligt circa 20 minuten van de luchthaven. Een mooi rustig hotel vlakbij de Olympic Oval. Tijd om te slapen in Nederland is het nu ongeveer 6.00 uur in de ochtend.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!