Vancouver Richmond - Victoria 30 april 2010

Door familie Van der Berg - A long time ago Om 7.00 uur wakker., Het voelt als werktijd wektijd. Anne, Hielke, Elly gaan het blauwe water van het binnenzwembad bezoeken. Anne met de keycard vooruit en Hielke en Elly staan vervolgens voor het raam omdat zij er niet in kunnen.........! Toch gelukt zwemmen en ook uitvinden hoe die whirlpool werkt. Weldadige start van deze dag. Wij besluiten te stoppen met zwemmen en staan klaar het zwembad te verlaten en zie daar.............. Hans, was toch ook van plan nog even zich een frisse start van de dag te gunnen.  Hielke en een andere dame houden hem nog gezelschap.

De luxe van bivakeren in dit hotel is toch het voortreffelijke ontbijt in de ochtend. Ieder kiest wat hij wenst van het buffet. Het zit hier bij de prijs inbegrepen (en daar houden wij als rechtgeaarde Hollanders van.... toch?) Wij genieten van een uitgebreid ontbijt met heerlijke koffie. Dan nog even op de kamer relaxen tot 11.00 uur. Er wordt een taxi naar Cruise Canada in Delta geregeld. Wij arriveren en kunnen direct door naar de camper.

Een leuke ontmoeting met ' Nieuw Zeelanders'  Zijn ook net gearriveerd. Hebben 14 uur gevlogen en gaan 6 weken met de Camper naar Alaska.. Wat een super vooruitzicht!
Dan zijn wij na inspectie van de camper en uitleg over de werking. (hoe zat het ook al weer?) Klaar voor vertrek. Hielke kruipt achter het stuur en wil starten. Een dof geluid GRR.... De camper start niet.  Alleen de noodstart werkt!

Moeten wij een andere camper? Anne is al druk aan het uitpakken.........! Accu problemen deze zijn snel verholpen door een nieuwe accu erin te zetten. En dan ..... karren maar..... Op het Tourist Information voor kaarten ...... Want waar die gebleven zijn van 2 jaar geleden....??? In ieder geval thuis niet meer te traceren. De aardige dame van het Tourist Information Center wil ons alleen aan de GRATIS kaarten hebben. UIteindelijk lukt het ons echt niet een kaart te kopen  en dus........... Stappen wij volgeladen met gratis kaarten aan boord. Hierop blijken wij uiteindelijk echt niet te kunnen rijden.  Maar goed Twassem kunnen wij vinden en ook de winkel voor de eerste boodschappen. Wij nemen ruim de tijd voor het shoppen. Bijzonder die sprinkelinstallaties boven de groenten. Dit herinneren wij ons toch niet meer van 2 jaar geleden.

Om 17.00 uur gaan wij vertrekken met de boot van Tswassem naar Swartz Bay. Dan nog een 1 uur rijden naar West Bay Marine in Victoria. We eten op de camping en dan lekker koese

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!