Calgary West Campground - Calgary Airport 14 mei 2010

Door familie Van der Berg - A long time ago Om 6 uur wakker. Doordoezelen tot 7.30 uur. Douchen, eieren, spek, brood en restanten. Koffers aanvullen, camper reinigen en rond 10.15 uur op weg naar de Cruise Canada op de 26e street NW. Wij weten inmiddels waar wij ongeveer moeten zijn. De tanks moeten nog aangevuld met propaan en brandstof. In één keer goed gereden, getankt en exact om 11.03 uur rijden wij het terrein van Cruise Canada op. Dan zitten wij in een enorme stroomversnelling. Koffers eruit. Handbagage aangevuld. Laatste water, afwasmiddel en wcpapier afgeven. Taxi gebeld door Cruise Canada en om 11.55 zijn wij op het vliegveld gedropt. Wij verplaatsen ons van de departure hal naar de arrivals. Bij de lift ontdekken wij een weegschaal. De koffers gewogen en dan opnieuw gewicht verdelen zodat ze alle vier onder de 20 kg blijven. Er was één koffer met 22,6 kg.

Om 17.05 uur begint de boarding van de KL 678. Voor wij de douane passeren wachten wij nog in de algemene wachtruimtes. Dan kunnen we nog wat water en blikjes deponeren in de afvalbakken. Volgens Hielke kan de zonnebrandcreme zonder problemen mee in de handbagage. Bij de controle blijkt dit een leuke vergissing.

Dan door alle poortjes veilig gekomen zijn wij aangeland bij D 44. Inmiddels is het 16.03 uur plaatselijke tijd. Nederlandse tijd is 0.05 uur. Over 11 uur hopen wij weer op de Nederlandse bodem te staan. We drinken nog een glaasje in een restaurantje op de luchthaven en zoeken nog wat foto's uit voor de website.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!