We gaan naar een show in Las Vegas

Door Geert Dors - A long time ago

Tijdens onze reis zullen we 3 dagen in Las Vegas verblijven. Natuurlijk zullen we even gaan gokken in één van de vele casino´s maar één van de dingen die we ook graag eens wilden doen was het bezoeken van een grote show.

Gisteren zagen we een mooie aanbieding voor de verschillende shows die in Las Vegas worden gegeven. Na een snel telefonisch overleg met Hans en Hannie hebben we besloten om zo´n show te gaan bezoeken. De keuze is gevallen op Mystere van Cirque Du Soleil.

Op onze 2e dag in Las Vegas, op maandag 6 augustus, gaan we naar deze show. Via internet hebben we geboekt en de plaatsen besproken. De digitale tickets hebben we inmiddels binnen en uitgeprint. De show wordt gegeven in het hotel Treasure Island. Dit hotel ligt, net als ons Flamingo hotel, aan de strip. Vanuit ons hotel is het slechts 10 minuten lopen. De show begint om 19.00 uur. Voor de tijd gaan we dus even lekker uit eten en na de tijd hebben we nog lekker een paar uurtjes om na te genieten onder het genot van een lekker drankje. Het mag duidelijk zijn dat we er erg veel zin aan hebben.

Reacties

Harrie en Lineke A long time ago

Ziet er geweldig uit maar voor dat jullie vertrekken hebben we nog een gezellig samenzijn

Yvon en John A long time ago

Super, helaas hebben wij dat niet kunnen doen, want dit soort tickets moeten altijd ruim van tevoren geboekt worden. Ongetwijfeld wordt dit een aparte ervaring die jullie niet gauw zullen vergeten.
Tot gauw

roos A long time ago

Super, dat jullie dan net die aanbieding zagen en dat konden boeken. Zal vast fantastisch zijn zo'n show.

hetty A long time ago

wat super geweldig. Ik wil graag een uitgebrijde samenvatting van jullie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan