Las Vegas

Door Rick en Diane - A long time ago Viva Las Vegas

Vanmorgen beetje langer tukkie gedaan uurtje of negen de wekker gezet. Heerlijk ontbijtje in het hotel gedaan, na het ontbijt fototoestel en boek gepakt en zijn we gaan lopen naar eerst de Stratosphere. Daar hebben we een ticket gekocht en zijn helemaal naar boven gegaan. Vanuit de toren hadden we een mooi uitzicht over de strip en de rest van Vegas. We hebben alle grote hotels zoals Venetian, Circus Circus, Luxor, Excalibur. Deze hotels hebben we gisteravond bij neonlicht gezien, een wereld van verschil.
Om een uur of zeven zijn we met de taxi terug gegaan naar het hotel. Daar hebben we lekker een douche genomen wat blaren doorgeprikt rn andere kleren aangedaan. Het was inmiddels donker geworden dus gewapend met fototoestel zijn we terug gegaan naar de strip om van de andere hotels een foto bij neonlicht te maken.
De Amerikanen zijn echt knettergek: wat wij in Europa hebben willen zij in Vegas. Zo vind je hier bijvoorbeeld de Eiffeltoren, van Egypte hebben ze een piramide en een sfinx gekopieerd. Uit Italië hebben ze Venetië nagemaakt tot aan de gondels toe.
Wat wel erg mooi is zijn de fonteinen bij het Belagio Hotel. Daar hebben we een video van gemaakt gaan proberen deze toe te voegen aan het verhaaltje.

Tot de volgende keer maar weer

Rick & Diane
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!