Los Angeles dag 1

Door Rick en Diane - A long time ago Jaaa  daar zijn we dan vanuit een bewolkt Los Angeles. Hebben een lekker ontbijtje gegeten op het terras bij de pool in Palm Springs. Een paar dagen geleden werd er in de Amerikaanse versie van vijf tegen vijf gevraagd waar de bestuurders van automobielen het agressiefst rijden. Van de honderd zeiden er 30 New York en 41 LA, de spanning was duidelijk voelbaar in de auto.
Maar door het goede navigatiewerk zijn we zonder kleerscheuren, butsen en deuken in de Rabbit aangekomen bij het hotel. Na chips en een appeltje op de hotelkamer dachten we de auto twee dagen te kunnen laten staan om met het openbaar vervoer door LA te reizen. Openbaar vervoer bestaat nauwelijks in LA dus toch maar weer met de Rabbit op pad. We hebben de auto geparkeerd bij een supermarkt in Santa Monica en moesten ongeveer 2 mijl lopen naar Rodeo Drive (de PC hooftstraat van LA) en verdere dure winkelstraten. We hebben veel bekende mensen gezien maar geen foto's gemaakt want ze wilden in ruil foto's met handtekening van ons. Hier kunnen wij niet aan beginnen.
Na tien paar nieuwe schoenen (Gucci, Dolce Gabana, Chanel, Valentino etc) te hebben gekocht zijn we met de Rabbit naar de Pacific Ocean gereden. Daar waren we getuige van een filmopname. Ook hier vroegen ze onze handtekening....
Vanavond gaan we een vorkje prikken bij Sizzler misschien zitten Ruud en Estelle er ook.
Morgen de laatste showbizz update vanuit Hollywood.

Rick & Diane
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!