Carmel by the Sea

Door Rick en Diane - A long time ago

 Ja daar zijn  we weer. Dit keer vanuit het zonnige Carmel by the sea. We zijn vanmorgen om een uur of tien vertrokken. De hele weg ging via de Highway 1. Onderweg zijn we vele malen gestopt om foto's te nemen van de beautiful coast. We hebben zelfs dolfijnen gezien ze waren te ver weg om een duidelijke foto te nemen. Het is een hele belevenis om langs de kust te rijden, het uitzicht is fantastisch.
Om een uur of twee kwamen we aan bij het hotel. Momenteel zijn ze bezig het hotel te renoveren, onze kamer is al gerenoveerd en ruikt naar nieuwe vloerbedekking. Het is een mooie kamer geworden. We hebben een mega LCD tv, te groot voor de koffer. Na wat boodschappen te hebben gedaan zijn we de omgeving gaan verkennen. We zijn met de auto naar het strand gereden, iets te ver om te lopen. Daar zagen we surfers op hoge golven. Vervolgens zijn we naar Fishermans Wharf gereden daar hebben we wat rondgelopen en zagen we bij toeval een zeehond die een lekker tukkie deed. Op de terugweg naar het hotel wilde we nog een aquarium bezoeken,.Die Amerikanen denken zeker dat toeristen miljonairs zijn, ze vragen $25 per persoon voor het kijken naar een bak met water met wat vissies. Wij heben het geld besteed aan slippers en hielden ook nog geld over voor het avondeten.
Terug bij het hotel hebben we een dip in de Pool genomen en een relax moment in de Spa. De omgeving is mooi en hier wonen veel welgestelde mensen. Clint Eastwood is hier ooit burgemeester geweest.

Make my day punk, tot morgen

Rick & Diane

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!