ma.26 mei Reisdag naar Vancouver

Door Rob & Mary Kempers - 28-05-2008 00:09
De vlucht is rustig en op tijd verlopen (7781 km) . Aankomst in Vancouver 15:45 uur lokale tijd. Droog weer, bewolkt en 20 graden de verwachting ziet er goed uit.
Met een taxi (even denk je in India aangekomen te zijn, want vele chauffeurs verloochenen hun afkomst niet) naar Vancouver downtown Hotel Sandman gereden, een ritje van ongeveer 20 min. (35 $) Het hotel is simpel en oud bollig maar voor twee nachten is dit niet zo erg.
Na het inchecken zijn we naar Canda Place gelopen waar we het geluk hadden er een enorme cruise schip aan te treffen. Hier wat rond gewandeld en dan zie je hoe Vancouver prachtig ligt in een omgeving van water en besneeuwde bergen. Watervliegtuigjes vliegen af en aan tegen een decor van bergen. Vervolgens naar Gastown gelopen, het barst hier van de cafe’s en cafetaria’s en natuurlijk de stoomklok bekeken.
Tegenover de stoomklok is cafe-rest. Water Street, een aanbeveling want we hebben er lekker gegeten. Intussen is het 21:00 uur geworden en Nederlandse tijd 06:00 uur dus het gevoel is volledig van slag en we besluiten dan maar ook om te gaan slapen. Op dit moment dat ik dit zit te type is het 04:00 uur dus we zijn het ritme even volledig kwijt. Internet acces wil nog niet lukken dus dat zoeken we morgen wel uit. Het programma voor dinsdag is een fiets huren en door Stanley park fietsen.
Inmiddels is het gelukt om internet verbinding te maken echter nog geen foto's want Photoshop CS3 is kennelijk nog niet compatible met mijn Canon 40D, dus dat moet ook nog even in orde worden gemaakt.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan