dinsdag 27 mei Vancouver

Door Rob & Mary Kempers - 28-05-2008 06:38
Vanmorgen natuurlijk weer vroeg wakker na een onrustige nacht
Dan maar vroeg op en gaan ontbijten ergens vlakbij het hotel op weg naar Stanley Park.
Toast met bacon en gebakken eieren, goed voor de cholesterol zullen we maar zeggen.
Rond een uur of negen stonden we al op de stoep hoek Denman/Robsonstr. (de Canada kenners weten wel waar dit is) voor het huren van twee mountenbike’s. Richting Stanley Park zo vroeg heeft toch ook wel weer iets. In Stanley Park tegen de klok in gefietst en genoten van de vele skiline's, natuur, Totempalen, en een pracht aan bloemen die er in deze tijd heel mooi bij staan. Stanley Park is een van de grootste stadsparken ter wereld en het grootste van Noord Amerika. Met meer dan 400 ha is het groter dan het centrum en heeft formele tuinen, opmerkelijk halfwild bos, maar ook veel wandel en fietspaden.
Uit het Park komend zijn we gefietst via de Pacific boulevard richting Sciene World dan aan de overkant van False Creek terug en over de Burrard Bridge naar Robsonstr. Alwaar we de fietsen weer hebben ingeleverd. Een mooie manier om Vancouver voor weinig geld (35$) en sportief een indruk te krijgen.
Vanmiddag gebeld met Safeway (Camper verhuurder) dat zij ons woe. ochtend om 08:00 uur komen ophalen. Vanavond weer een lekker hapje eten buiten de deur en hopelijk beter kunnen slapen dan afgelopen nacht. O ja wat er wel opvalt hier in Vancouver zijn de vele 'klaplopers' ze vallen je niet lastig echter het zijn er wel veel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan