dinsdag 3 juni

Door Rob & Mary Kempers - 05-06-2008 01:41
Dinsdag 3 juni
Een prima dag en veel gedaan.
Het laatste stukje van Icefield Parkway naar Jasper een beetje vroeg in de ochtend gedaan met de hoop wat wildlife te kunnen spotten, helaas ook deze keer geen hond op de weg laat staan een beer. Wel goed weer, beter dan gisteren. Onderweg twee watervallen (Sunwapta en Atabasca falls) aangedaan. Toch altijd weer een mooi gezicht hoe het water met veel geweld naar beneden stort.

Nadien doorgereden naar Jasper Wisthles camping om alvast voor twee nachten te reserveren. Vervolgens met een kabelbaan (Traimway) naar 2250m en een pad voor berggeiten (zoals wij) naar Whisler Mountain, ook weer erg vermoeiend in ieder geval een natte rug en een prachtig uitzicht.

Nadien naar het info center van Jasper gereden voor meer info over deze omgeving. Het is altijd aan te raden om naar zo’n info center te rijden want zij staan je altijd vriendelijk en behulpzaam te woord. Na enkele boodschappen zijn we doorgereden naar enkele meertjes ten noorden van Jasper, Patricaia Lake en Pyramid Lake, een zeer rustige omgeving met mooie uitzichtpunten.
We staan nu weer op een camping met full hookup (elektra, water, sanidump) zodat we onze apparaten weer kunnen opladen. Tot nog toe steeds zelf een beetje gekokkereld en dat bevalt goed, simpel maar toch goed en smaakvol
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan