vrijdag 13 juni

Door Rob & Mary Kempers op 16 jun. 2008 21:42:20
Vandaag vroeg op want we moeten 06:30 op de lineup plaats staan in Bella Coola voor het inchecken van de boot naar Vancouver Island. Het is niet druk als we uiteindelijk rond 07:30 aan boord gaan en stipt 08:00 uur vertrekken. Het is geen grote ferry maar wel alles er op en aan, rest, shop etc. behalve slaap cabines, hiervoor heeft men slaap stoelen bedacht.
Samen met nog twee NL echtparen wordt het een gezellige en boeiende tocht. Drie aanleg plaatsen (Ocean Falls, Shearwater, McLoughlin Bay) waar we van boord mochten om wat rond te wandelen en interessante dingen hebben gezien.
 
Wederom kolibries, stuwdam, Caribou’s, Walvis, onverlaten dorpje en Eagles.

Een prachtige ervaring door al die fjorden welke absoluut niet verveeld want het is telkens weer anders qua kleur en landschap. De tijd gaat snel en voor je het weet is het tijd om aan boord proberen te slapen, nou in zo’n stoel valt het niet mee echter een paar uurtjes wil wel lukken om vervolgens met het krieken van de dag (05:30 uur) weer wakker te worden, ontbijten en om 09:00 in Port Hardy de volgen de dag aan te komen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan