31 mei en 1 juni Vancouver

Door Wendy & Marco - 02-06-2008 05:35

Gister om 22.00 uur Vancouver tijd aangekomen bij ons Hotel Best Western Vancouver Down Town.

Vanochtend dus om 8.00 uur op pad. Zijn met de Sea-boat naar Lynn Canyoe Park gegaan. Hebben daar heerlijk rond gebanjerd langs een kolkende rivier en watervallletjes.
 geweest. Klinkt enorm relaxe en het was ook ENORM relaxe. De jaccuzi was zo heet dat je na 5 min je als een gekookt eitje voelde! Suf zijn we de Jaccuzi weer uit gekropen.....Daarna nog even van de skyline van Vancouver genoten op de 11e verdieping van het hotel. Effe weer bijkomen. De dag gaat snel om zo! Denk dat we vanavond beter slapen!!!

Morgen weer verder. 's Ochtend weer uitchecken, nog even wat in Vancouver rond banjeren ( Stanley Park) en dan vanaf 13.00 uur mogen we ons campertje ophalen!! Ben benieuwd!!!

Las trouwens dat de internetcafe's niet zo dik bezaaid zijn..dhuuus weet niet wanneer er weer een tik van ons verschijnt. Vlucht is in ieder geval goed gegaan en Vancouver is uitstekend bevallen!
(volgende keer probeer ik wat foto's er bij te doen, maar op dit moment zit een chagerijnig kijkende dame erg doordringend mijn kant op te kijken, aangezien de dame ook op internet wil...)

Tot ons volgende verslagje

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan