5-6 Revelstoke

Door Wendy & Marco - A long time ago

We zijn net aangekomen bij Revelstoke (Lamplighter Campground). Lopen nu 2 dagen voor op schema en waarom....nou dat gaan we jullie nu vertellen.

Afgelopen keer heel niet verteld over de bijzondere campingplaats in Osoyoos. We stonden namelijk aan een 'desert'. Jawel jullie lezen het goed! Toen wij uit onze campertje sprongen werden we door onze buren gewaarschuwd voor ratel slangen!!! We stonden naast een woestijn, die hierom bekend stond. Wij waren erg blij op dat moment met onze bergschoenen!

De volgende dag (woensdag 4-6), hadden we deze schattige beestjes nog niet gezien, dus zijn we een park naast de camping gaan bezoeken waar je door de woestijn een wandeling kon maken. Toen we verder onze campingplaats bekeken zagen we  inderdaad overal waarschuwingsborden voor "overstekende"  RATELSLANGEN!
De Desert Park Centre, was een park dat voorheen een indianen reservaat was. Achter de kassa stond een half indiaantje die ons vertelde dat zijn mamsje een Nederlandse was. Errug grappig! Woerden wist hij dus wel te liggen!
In het park kon je over een gravelpad wandelen en langs de kant bleven de bordjes zich maar herhalen "Watch Out For Rattle Snakes". Tijdens onze wandeling zagen we een hert, schattige vogeltjes, een vis arend die zijn jong eten gaf....maar geen "snake"  te bekennen.
 Aangezien we nu toch voorsprong hadden op onze planning om 11.00 uur onze route vervolgd. Helaas weer veel regen, maar als echte Hollanders laten we ons humeur hierdoor niet dalen en hebben we genoten van de prachtige rit door de bergen. Hoe verder we komen, hoe breder de valleien, hoe groter de meren, hoe hoger de bergen, GAAAAAAAF!


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!