5-6 Revelstoke

Door Wendy & Marco - 06-06-2008 00:51

We zijn net aangekomen bij Revelstoke (Lamplighter Campground). Lopen nu 2 dagen voor op schema en waarom....nou dat gaan we jullie nu vertellen.

Afgelopen keer heel niet verteld over de bijzondere campingplaats in Osoyoos. We stonden namelijk aan een 'desert'. Jawel jullie lezen het goed! Toen wij uit onze campertje sprongen werden we door onze buren gewaarschuwd voor ratel slangen!!! We stonden naast een woestijn, die hierom bekend stond. Wij waren erg blij op dat moment met onze bergschoenen!

De volgende dag (woensdag 4-6), hadden we deze schattige beestjes nog niet gezien, dus zijn we een park naast de camping gaan bezoeken waar je door de woestijn een wandeling kon maken. Toen we verder onze campingplaats bekeken zagen we  inderdaad overal waarschuwingsborden voor "overstekende"  RATELSLANGEN!
De Desert Park Centre, was een park dat voorheen een indianen reservaat was. Achter de kassa stond een half indiaantje die ons vertelde dat zijn mamsje een Nederlandse was. Errug grappig! Woerden wist hij dus wel te liggen!
In het park kon je over een gravelpad wandelen en langs de kant bleven de bordjes zich maar herhalen "Watch Out For Rattle Snakes". Tijdens onze wandeling zagen we een hert, schattige vogeltjes, een vis arend die zijn jong eten gaf....maar geen "snake"  te bekennen.
 Aangezien we nu toch voorsprong hadden op onze planning om 11.00 uur onze route vervolgd. Helaas weer veel regen, maar als echte Hollanders laten we ons humeur hierdoor niet dalen en hebben we genoten van de prachtige rit door de bergen. Hoe verder we komen, hoe breder de valleien, hoe groter de meren, hoe hoger de bergen, GAAAAAAAF!


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan