6-6 Revelstoke

Door Wendy & Marco - 07-06-2008 00:51

Gratis Internet dus weer een kort verslagje van vandaag. Ik zit net te bedenken dat het wel moeilijk wordt om nog overtuigend te schrijven aangezien jullie na 1 van mijn vorige verhalen denk wat sceptisch de regels doorlezen...... Maaaaarrrrr we gaan ons best weer doen!

Vandaag een avontuurlijke tocht gedaan door een nationaal park dat grenst aan Revelstoke. Weer lekker vroeg wakker.... en om 8.30 uur vanaf de camping lopend vertrokken. Daar eerst een Visitor Centre gezocht om ons te laten informeren voor een spectaculaire wandeling en die kregen we!

We zijn het nationaal park ingegaan en werden al direct gewaarschuwd:

Na elkaar moed moed te hebben ingesproken en vlucht- en attack tactieken te hebben doorgenomen gingen we vol goed moed stoer verder. WIJ WAREN NIET BANG VOOR BEERTJES.....

Op andere borden werd ons geadviseerd om vooral veel geluid te maken en omdat we'm toch stiekem een beetje knepen zijn we maar gaan zingen. Terwijl we omhoog klommen langs rotsen en kleine paadjes tuurde we ondertussen door de struiken en zongen we uit volle borst. We zijn gestart met opwekking nummer 1 en hebben zo de hele bundel samen doorgenomen. Onze nekken werden stijf van het rondturen en onze kelen schor, zodat we vervolgens maar om toerbuurt zijn gaan zingen.

Marco Opwekking nr 363, 3e couplet

Toen we weer bij het einde van de wandeltocht waren kon ik nog net een duik richting marco zijn mond maken om met mijn hand zijn geluid te dempen, want....wat zag ik daar.......MENSEN....en we wilde niet als watjes het bos uit gaan. Dus stapte we stilzwijgend en met een stoere blik het bos weer uit.
Rond 15.00 uur waren we weer terug op de camping. We hadden vandaag voor de verandering een droge en soms zonnige dag! (we hoorde dat het in Ned. lekker weer is?, ach ja voor het weer zijn we niet naar Canada gegaan, maar het belooft hier dinsdag beter te worden)

We blijven in ieder geval nog even een nachtje hier staan, er zijn namelijk genoeg mooie wandelingen hier!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan