25-6 Vancouver - Nederland

Door Wendy & Marco - A long time ago Met weemoed vanochtend ons campertje opgeruimd.....onze laatste rit brak aan. Bedrukt reden we richting de afleverplaats van Canadream. Ook wel lichtelijk gespannen, want ons campertje had wat schade opgelopen (streep door een tak op het lak, vrieskistklepje kapot, gordijnknopjes stuk, vlekjes in tapijt, knopje dakram eruit) Tja, we hadden het campertje goed gebruikt. We hoopte maar dat ze niet onze borg gingen inhouden.....
Bij aankomst samen met een mannetje van Canadream rondje campertje gegaan en gelukkig, de schade viel mee en er ging geen geld af van onze borg.

Hierna door een gratis taxi (door Canadream geregeld) naar het vliegveld gereden. Onze vlucht ging pas om 17.00 uur dus we hadden dagje vliegveld.... Gelukkig was er nog voetbal op tv......dus bij een barretje tussen de duitsers gaan zitten. Onze identiteit maar krampachtig verborgen gehouden en af en toe "jawol" gebruld! Eindelijk was het tijd om het vliegtuig in te gaan voor een lange rit van 9 uur. In het vliegtuig kwam ik te zitten naast een kleurrijk vrouwtje van in de 70. Ze had nep geraniums in haar haar en haar kleding bestond uit allerlei bloemetjes en gaasjes kleding over elkaar heen. Het was een echt natuur vrouwtje, want om de 3 uur kwam er een kruidige geur mijn kant op en was ze zich weer aan het in smeren met 1 of ander troepje. Regelmatig ging haar tasje ook open voor één of ander kruidig pilletje. Mevrouw ging echt voor puur natuur, want haar langnagelige-vinger (is dit een ned. woord?) zag ik verbaasd ook verschilldende keren afwisselend haar neusgat en mond in gaan. Het was dus weer een boeidende rit van 9 uur lang.

Op het vliegveld stonden ons beide mamsjes met zus Rosemarie ons op te wachten. Het is nu echt voorbij! We gaan nagenieten van de foto's! Het was een fantastische vakantie!

Wilde nu thuis nog wat foto's bij voegen, maar nu blijkt dat er maar max 20 foto's gebruikt kunnen worden. Beetje een min puntje van deze weblog! Nou ja, heb je interessen in onze foto's dan horen we het wel.

Gezellig dat je meegelezen hebt en  we zien elkaar (misschien) wel weer snel!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!