Dag 2, 28 mei 2008

Door Kramer - A long time ago 's Morgens was mijn bedoeling om vroeg naar de verhuurcompany van de camper te gaan, ondanks dat wij pas vanaf 13.00 uur welkom waren. Maar ja met 2 dames die geen enkele haast hadden omdat zij er niet in geloofden dat wij eerder geholpen zouden worden, werd het dus toch nog 11.00 uur voordat wij de taxirit van ongeveer een half uurtje voltooid hadden. Mijn gevoel was goed geweest en wij werden direct geholpen, nadat wij de verplichte instructiefilm hadden bekeken en de administratieve rompslomp
hadden overleefd en de nodige handtekeningen hadden gezet reden wij om 12.30 uur het verhuur terrein af. Toch een mooie winst na de nodige druk uitgeoefend te hebben bij de dames deze ochtend.
 
So we hit the road for a drive of 530 miles to Little Rock.
Het kaartlezen van Sophie was weer een succes en na een aantal discussies en een paar honderd mijl moest ik even tanken. Ik dacht dat ik in het TV programma poets zat met de uitzending van de mini die door iemand afgetankt moest worden, er ging 50 gallon in en dat is dus 190 liter benzine voor 190 dollar. En dan te bedenken dat wij een kleine camper hebben genomen nl 25 feet, dat is 7,5 meter. Klein voor USA, groot voor Nederland!! 
Er zit een 3,5 liter motor in met een automaat en een dubbel gemonteerde achteras, dus tel uit je winst. Ik heb wel behoorlijk aangereden wat de snelheid betreft, maar dan loopt die camper nog geen 1 op 3!!!
Eerst gingen de vrachtwagens mij voorbij, want die rijden harder dan de personenwagens, maar een keer goed aan de amerikaanse vering gewend te zijn zodat je niet meer het gevoel te hebben van de weg te zeilen kon de snelheid omhoog dus geen last meer van inhalende vrachtwagens.
Die Amerikanen kunnen voor geen meter rijden, ik houd mijn hart vast als die ooit ergens in Europa moet gaan rijden.

Onderweg moest er uiteraard ook ergens "even" gewinkeld worden in een supermarkt, TWEE uren naar de bliksem en daarna maar vragen hoe lang het nog duurt. Wij kwamen dus uiteindelijk om 23.00 uur aan bij mensen die altijd rond 22.00 op bed gaan.
Mijn sigaar en biertje heb ik daarna heerlijk naast de camper genoten in een temperatuur van rond de 25 graden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!