Dag 4, 30 mei 2008

Door Kramer - 31-05-2008 01:24 Vandaag moet de grote dag worden voor Suus. Ik had in Nederland gezegd dat zij haar vrienden mocht uitnodigen om ergens met z'n allen te gaan eten, nu hoor ik dat zij het over 30 personen heeft!!
Echter als ik zie hoe zij daarmee bezig is, hoef ik er niet bang voor te zijn dat ons vakantiebudget zwaar op de proef wordt gesteld. Er wordt voortdurend heen en weer gebeld maar tot echte afspraken/toezeggingen komt het maar niet. Het is nu 18.30 uur met de bedoeling om ergens om 19.00 uur te zijn, maar waar en met wie is mij nog volstrekt onduidelijk.
Wij zien wel en morgen zal ik er wel meer over schrijven lijkt mij.Vervolg

Zoals verwacht was het dus een chaos. Tegen 19.00 uur komt er een zwarte auto voorrijden en daar zitten naast de vrouwelijke chauffeur 3 jongelingen in. De auto van de huisvriend, die ook 2 exchange studenten in huis heeft, en onze gastouders auto gaan wij dan eindelijk naar een Mexicaans restaurant. Daar komt er nog een Chinese en een Taiwanese exchange student bij en zijn wij uiteindelijk met 15 personen. Er is natuurlijk niets geregeld bij het restaurant dus dat wordt ruim een uur buiten wachten. Uiteindelijk zijn wij binnen en kan er besteld worden en komt om 21.00 uur het eten op tafel. Juist op dat moment krijgt de vrouwelijke chauffeur telefoon. Naar blijkt heeft zij samen met haar man 10 restaurants waarvan er nu een ergens brand heeft, dus een doggiebag gevraagd en wegwezen. Dat is het risico van ondernemer zijn, it’s a way of live. Overigens was zij meegekomen met haar 2 zonen en een exchange student die bij hun in huis is, zodoende kwamen wij met deze 3 extra personen dus toch nog op die 15 personen. Haar beste vriendin Bella uit Brazilië is er dus onder andere niet bij evenals steeds door Suus genoemde namen doordat zij alles te laat heeft geregeld, maar met als voordeel dat het vakantiebudget niet te zwaar wordt belast.

Nadien gaan wij naar het huis van de huisvriend waar wij de video zien van de reis die hij jaarlijks maakt met kerst met 6 exchange studenten naar Florida gedurende 2 weken. Hij heeft al sinds 1992 jaarlijks een of twee exchange studenten in huis, de eerste kwam uit Roden, 10 kilometer van Groningen!!! Daarna drinken wij op zijn terras nog een glaasje in zo’n ruim 20 graden, het is zowaar 00.30 uur voordat de zaak wordt opgebroken en ik weer aan mijn afkickbiertje kan beginnen tot 01.30 uur.

De oplettende lezer heeft mijn sigaar gemist, overigens net zo als ikzelf natuurlijk. Ik heb maar besloten de beperkte hoeveelheid sigaren die ik nog had niet aan te vullen op Schiphol en zodoende deze 4 weken te gebruiken om toch maar een keer met dat roken te stoppen. Ik hoop dat de dames de gevolgen ervan zullen overleven!!!

 


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan