Dag 8, dinsdag 3 juni 2008

Door Kramer - 09-06-2008 07:30

Overigens moesten wij nog een overnachtingsplaats vinden. Na de gebruikelijke kaartlees problemen vonden wij een camperplaats ( een zogenoemde" RV side" ). Dat betekent een stukje asfalt met alle aansluitingen voor water, elektriciteit en riool afvoer maar verder geen enkele voorziening om buiten te zitten.
Ik wilde er eerst niet staan, maar het vooruitzicht nog eens te gaan zoeken met alle kaartleesproblemen van dien was ook geen goed vooruitzicht. Door een extra 10 dollar te betalen mochten wij aan het water staan waar nog een stukje gras benut kon worden om buiten te zitten. De amerikanen missen dat overigens niet omdat die altijd binnen zitten met hun airco aan!!! Echt ongelooflijk dat je zo van je "vrijheid" kunt genieten, ondanks dat het nog tegen de 30 graden loopt.
Het eten werd eindelijk weer eens door Sophie bereid, hetgeen steeds meer wordt gewaardeerd als je dagenlang zowel voor de lunch als het avondeten bent aangewezen op het amerikaanse voedsel, dus 2 maal per dag "uit eten". )Overigens hebben wij nog geluk gehad dat onze gastheren niet ontbijten, anders waren wij 3 maal per dag "uit eten" geweest.  Het is meer maagvulling scoren dan gezellig en lekker uit eten. Dus weer een veer voor Sophie!!

Na het ontbijt vertrokken wij voor de 180 mijl naar Memphis.
Zonder problemen bereikten wij de camperplaats vlak naast Graceland, het landgoed van wijlen Elvis Presley. Wij hebben de camper gedropt en met de bus naar het centrum van Memphis en dan met name de bekende Baerlestreet. Deze straat is een en al kroeg met allerlei soorten muziek waar Elvis van heeft gehouden. Was toch niet de invulling die wij ervan hadden verwacht, dus relatief vroeg met een taxi weer terug naar de campingplaats.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan