Dag 10, donderdag 5 juni 2008

Door Kramer - 09-06-2008 08:40 Het zoeken van een mooi plekje bleek een probleem, na een uur enigzins doelloos rondrijden bereikten wij eindelijk een jachthaven. Daar eerst heel gezellig het ontbijt genoten en toen gevraagd naar een zwemplek. Bleek vlak bij te liggen, kinderrijk en met veel Latino's maar een heerlijke plek. Susanne werd weer meerdere malen gevraagd of zij "modeling" was en werd door vele ogen gevolgd. Het ging zelfs zover dat zij door iemand werd aangesproken en na een tijdje werd uitgenodigd om 's avonds de stad in te gaan. Dan is het toch weer een voordeel dat zij al een vriendje heeft!!

Na het zwemmen weer de stad in met haar festival, maar dan blijkt het niet meer de sfeer te hebben die je in je gedachten nog hebt met als gevolg dat wij vroeger dan gedacht de stad weer hebben verlaten.
Ik had een camping uitgezocht die net buiten de stad lag om het probleem van de vorige dag te voorkomen en met het idee dat wij de stad laat zouden verlaten, dus geen eisen aan de camping!!
Nog nooit zo iets meegemaakt, volstrekt verwaarloosd en zelfs zonder funktionerende toiletten en douches echter daar kwamen wij pas achter toen Sophie al aan het koken was en wij bezoek kregen van een geirriteerde bewoner van de camping dat wij teveel stroom gebruikten met de airco en de oven en dat de stoppen zouden doorslaan. Dus de airco uit en Sophie in 40 graden verder de maaltijd bereiden, het eten heeft er gelukkig niet onder geleden en was zoals je van haar mag verwachten!!

Overigens weet een ieder dat het vandaag 45 jaar geleden is dat JFK werd vermoord in Dallas!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan