Veel gezien, gereisd, en beleefd......

Door Hans en Judith - 11-06-08 22:50 Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een internet plek..... Ik zit in een klein 2e hands boekwineltje op een gammele stoel en achter een piepklein burootje.... Heel pitoresk allemaal.... De winkeleigenaar ziet eruit alsof hij zo uit de bergen is komen rollen, met een muts op en een lange baard, maar byzonder vriendelijk en wil me alle over de heel oude computer wel uitleggen..... Maar het hoeft niet, het werkt prima!

Het is al wel weer ff geleden dat ik geschreven heb. We waren gewoon van de wereld lijkt het wel.... Waar zijn we allemaal geweest? even nadenken...... Vab Banff naar het National Park de Kootenay..... Lijkt wat op de Alpen, en daar gingen we heen omdat het weer  er beter zou zijn..... Maar een goede route terug zou een omweg van ruim 900 km zijn, dus dat werd ons te gek. We willen niet alleen maar rijden, maar juist ook lekker relaxen en wat dingetjes doen enzo..... Als je niet oppast zit je zo de hele dag in de camper, want de afstanden zijn lang hoor! Nou de volgende dag, maar weer weer terug, een eindje dezelfde weg en daarna op weg naar Revelstoke. Onderweg hebben we Yoho Nat Park overgeslagen, het was te slecht weer. Allemaal wolken en mist en regen. Verder gereden en echt dat was de hele dag regen. Tussendoor ff droog, en in Glacier Nat Park hebben we 3 trails gelopen en de hele oude cedar bomen bewonderd. Was leuk. In een truckers restaurant een mega hamburger gegeten, echt onbeschoft groot, dat krijg je bijna niet weg!

Doorgereden naar Vernon, daar de eerste nacht gekampeers op een farm van Duiters, wel aardig, maar ook een beetje truttig..... De volgende dag Vernon in. Wat we daar beleefd hebben, echt zo leuk. We lopen een soort rommelwinkel in, die helemaal vol staat met zooi. En de eigenaar van onze leeftijd ongeveer blijkt nederlandse ouders te hebben en teut wat met ons in Ned. ,........ Leuk, en het werd steeds leuker. De winkel blijkt een soort lokaal praathuis, en al snel wordt er iemand op uitgestuurt om biertjes te halen. Daarna komt de veldfles wiskey voor de dag. Ook een rondje, daarna komt de wiet tevoorschijn, ook een pufje.... en ja hoor steeds gezelliger en lachen...... Hij heet Ferdinand en nodigt ons bij hem thuis uit. We kunnen de caper wel in de tuin zetten... Hebben we ook gedaan.... stond zo scheef als wat, maar maakte toch geen drol uit....... Uiteindelijk zijn we uit eten geweest, heelijke staeks en zalm gegeten, en daarna ineen uurtje of 3 met wijntjes en borreltjes in de Hot Tub in de tuin!!!! Vreselijk leuk en gezellig. We hebben het die nacht licht zien worden. Natuurlijk adressen uitgewisseld, maar dat was wel een hoogtepunt.......

Vanuit Vernon ong 100 km doorgereden langs Lake Okanagan, en weer een heerlijk plekje gevonden, direct aan de oever vh meer, waar we 3 dagen zijn gebleven, gewoon omdat het te mooi was om weg te gaan..... Naast ons kwam Mel staan, een Engelsman die we ' s avonds binnen hebben gevraagd, het regende nl weer eens. Hij was met de motor en een klein tentje, en bleek al sinds 2003 onderweg te zijn. Had de hele wereld zo' n beetje bereisd, en hij sprak de legendarische woorden, " I run out of countries"......... Kan je voorstellen!!!! Hij kende ned. natuurlijk ook goed, had een tijdje verkering gehad met een Arnhemse....... Maar ja, toch weer on the road.

Nu zijn we in Keremeos, onderweg naar Princetown.......
Wel weer heel leuk, minder beren en dieren die we hier tegenkomen, maar een ander soort  " vreemde vogels" ............. We hebben er nog steeds veel lol in!
Nou ik stop. Tot de volgende keer, of tot in Holland.
Liefs van Hans en Judith.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie