een na laatste dag.......

Door Hans en Judith - A long time ago Hoi allemaal!

Het zit er bijna op. Gisteren de camper teruggebracht, en we zitten nu in een geweldig BB in Vancouver.... Het feest is bijna over. Dat voelt wel gek, want je went er snel aan hoor. Maar van de andere kant, we zijn wel zo' n beetje echt blut..... Alles gaat hier met de creditcard, en je haalt dat ding er gewoon door, en kijkt verder niet meer. Ff je handtekenig zetten en klaar is kees! Heel erg makkelijk, maar ik voel de dreun al aankomen als we thuis komen. Dus reken er maar op, dat we we graag te eten gevraagd willen worden!!!

Een aantal dingen zijn op vakantie echt anders als thuis......

Laat ik eens beginnen met mijn handtas...... Daar zitten nu toch heel andere dingen in. Geen make-up of een luchtje, maar camera en verrekijker, en snoepjes omdat je niet overal mag roken....

Voordat je gaat douchen op campings, nou dat is soms echt een avontuur.... Eerst goed kijken hoe de waterstraal gaat, dan inschatten waar het in de meestal te kleine cabine nog het droogst zal blijven. Je spulletjes zodanig opstellen dat je denkt, zo kom ik er het droogst uit, en dan het muntje in de automaat. En vervolgens doet dat ding het dan niet....... Grrrrrrr........ Echt, dat is de grootste teleurstelling die je je kunt bedenken, als je net in je blootje bij 5 C. staat..... En dan begint het hele circus opnieuw. Nieuwe douche zoeken, enfin, de kampeerders onder jullie weten precies wat ik bedoel!

En verder wat erg belangrijk is, is het perfectioneren van de hurk/pee stand voor dames. Echt ik heb veel geoefend, en beheers het nu tot in de finesses...... Ik pies zo een denneappel een paar meter verderop, tenminste als ik een lekker biertje heb gehad. Anders haal ik toch de 50 cm. wel hoor!!! Nou, daarmee win ik ruimschoots van Hans! Die kan nog niet zo goed mikken!~!! Ha ha ha, hij moet nog oefenen.....
Ja, je moet wat he, als je in de bush kampeert en de afvaltanks zitten alweer bijna vol.....

Nou, dat zijn zo een paar van die kleine dingetjes die belangrijk worden als je een poosje onderweg bent.

Verder hebben we natuurlijk weer erg mooie meren en bergen enzo gezien, maar als we terug zijn zullen we jullie tot vervelends toe de foto' s laten kijken..... beter als alles op te schrijven.

We gaan zo de stad in........ Beetje bewolkt vandaag, maar droog, misschien museum ofzo...... Of winkelen, we zien wel.

Tot ziens allemaal, veel liefs en groeten  van Hans en Judith
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!