Dag 2

Door Gilbert en Saskia - 22-05-2008 17:17
21 mei 2008: dag in L.A., zon en 23 graden
Zo, dag 2…..eerst eens lekker bijslapen dachten we, maar om 6 uur waren we klaar wakker. Eigenlijk kwam dat erg goed uit, want er was veel te bezoeken vandaag.
Na een heerlijk ontbijt…not…stonden we om 9 uur op de Walk of Fame. Leuk om te zien, maar vooral vol met toeristen op de Hollywood Boulevard. Lekker rondgelopen in het zonnetje via o.a. het Chinese Theater en Sunset Boulevard.
) en dan zie je echt heel goed het verschil tussen normale mens die in bijv. Hollywood wonen en de rich people van Beverly Hills die hun boodschapjes op Rodeo doen. En dan over de auto’s nog maar niet te schrijven. Toen we die rich people hadden zien winkelen en wegrijden in de mooie auto’s wilden we wel weten waar die mensen wonen. Dus zijn we de Hills ingereden en daar kwamen we inderdaad die Porche’s en Ferrari’s tegen op de oprijlanen van enorme kastelen, de een nog verder op de hill dan de ander. Wat een rijkdom….echt ongelooflijk.
Denkend aan ons eigen huis in de Starstraat  zijn we op weg gegaan naar de Sunset Boulevard. Daar hebben we een pizza gegeten ( dat eten de rich en famous toch ook wel eens… ) en toen terug naar het hotel. Het was hier 9 uur ’s avonds, maar we waren helemaal gebroken. Dus we lagen om 21:30 al lekker te slapen. Nu is het hier 06:15 uur ’s morgens en we zijn alweer wakker ( we weten het, het is echt een wonder dat wij er zo vroeg uit zijn  ), dus even het verslag van gisteren typen en dan koffers in de auto en op weg naar Sea World. Wordt vervolgd….

Sas & Gil
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan