Dag 4

Door Gilbert en Saskia - 24-05-2008 08:19
23 mei 2008: van San Diego naar Palm Springs
Bewolkt en regen, 9-15 graden in San Diego en onderweg naar Palm Springs. In Palm Springs 21 graden en deels bewolkt.
De 4e dag van ons trippie. Helaas hebben we wat pech met het weer. Normaal moet het hier in California zonnig zijn en zo rond de 30 graden. Maar klaarblijkelijk hebben we ook het Nederlandse weer meegnomen in onze koffers. Jammer natuurlijk, maar voor Sas bijna rampzalig, want alles onder de 20 graden is voor haar bijna hetzelfde als “onder nul”. En dan te bedenken dat het 4 dagen geleden nog 45 graden was in Palm Springs!
Om 9.30 vertrokken vanuit San Diego voor een rit van zo’n 200 kilometer door de bergen.  Sas had een tussenstop ingepland in Lake Elsinore om daar ff te kunnen shoppen in een Outlet Center. Normaliter is het daar al redelijk goedkoop, maar door de stand van de dollar, was het nu helemaal een eitje om een halve kledingzaak leeg te kopen. Ik denk dat we de komende dagen nog een extra koffer aan moeten schaffen om al die bargains te kunnen meenemen naar Nederland.
Toen de koopwoede gekoeld was, zijn we verder gegaan naar Palm Springs. Via San Timoteo Canyon hebben we een hele mooie kennismaking gehad met de grote diversiteit aan landschappen in the US. Ondanks de bewolking hebben we echt genoten van de route.
. Kort maar krachtig dus.


Tijd voor een dinertje in 1 van de gezellige eettentjes in de met palmbomen gevulde straten van deze mooie stad. Daarna nog ff een bakkie bij Starbucks. En daar naderde dag 4 zijn einde. Kijken welke extremen we morgen weer mogen ervaren.
That’s all 4 today folks!
Laters,
Gil & Sas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan