Dag 17

Door Gilbert en Saskia - 06-06-2008 07:08

Dag 17

5 juni 2008: San Francisco, zon en 17 graden, wind

Vandaag wederom een daggie San Francisco.

Vanmorgen Sas geskyped met Corrie. Om 12 uur “ontbeten” bij Subway. Daarna met de bus richting de Golden Gate Bridge. En dan bedoelen we echt richting….

Halverwege de rit ( na ongeveer 20 bushaltes gestopt te hebben en 45 stoplichten op rood te hebben gehad ) moesten we overstappen op een andere bus. Deze reed direct door naar de Golden Gate Bridge gelukkig. Onderweg stapte er nog ca 30 schoolkinderen in, die op een soort uitje waren…erg gezellig.

Bij de brug wat mooie plaatjes kunnen schieten en even genoten van het zonnetje. Daarna zijn we met de bus…jaja alweer…richting Financial District gegaan. Daar in de buurt staat de Coit Tower. Een toren die een super mooi uitzicht over de stad heeft. We zijn met de lift omhoog gegaan en konden bovenin inderdaad de gehele stad overzien.

Hierna zijn we verder gelopen naar China Town District. Dit is de grootste Chinese gemeenschap van de wereld buiten China. En dat hebben we ook zo ervaren. In iedere straat die je keek, zag je chinezen, chinezen, chinezen en nog meer chinezen…en een aantal toeristen natuurlijk. Na wat rondgeneusd te hebben in de kleurrijke wijk, hebben we een bij een CHINEES restaurantje gegeten.

Daarna richting Union Square gelopen, want Sas moest natuurlijk nog ff naar dat schoenenwinkeltje….Gilbert zijn nagels zijn weer netjes gelakt

En toen was de dag weer om….bye bye San Francisco, morgen op naar Carmel en Monterey.

See ya!

Gil & Sas

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan