Dag 19

Door Gilbert en Saskia - 08-06-2008 19:26

7 juni 2008: van Monterey naar Venice, zon en 15 - 25 graden

Om 10.00 op weg naar Venice, met de hoop op wat beter weer voor de laatste 2 dagen. Qua zon niets te klagen, maar door de harde wind en de lage temperaturen was het toch niet ideaal.

Een klein stukje 68 en daarna de 101 zou de snelste route richting Ventura moeten zijn. We rijden dan niet via de 1, die ons langs de kust naar het zuiden zou leiden. Ter hoogte van Templeton stoppen voor een volle tank, een versnapering en een siggie. De temperatuur was inmiddels gelukkig al een lekkere 23 graden en amper wind.

Bij Pismo Beach besloten we van de weg te gaan en naar het strand te gaan om even te kijken hoe het daar was. Een heel uur (!) hebben we heerlijk liggen bakken op het strand. Moet niet gekker worden! En nog 25 graden ook gelukkig.

Om 14.00 uur verder richting Santa Barbara. Dit is het vakantie stadje voor de inwoners van Los Angeles, althans hier vieren ze vaak hun weekend. Ook hebben de welgestelde van L.A. hier vaak een 2e huis. Een uurtje later reden we in Santa Barbara “State Street” op. De straat waar je leuk kunt shoppen en eten. Dat hebben we dan ook maar weer gedaan.

Nadien naar ons hotel in Ventura gegaan. Uitzicht op zee. We call it a day.

Morgen de laatste volle dag. We gaan richting Malibu en Santa Monica Beach.

We zijn er bijna….

Gil en Sas

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan