Nog 14 dagen te gaan!

Door Westveer - 07-05-2008 12:01 Welkom op onze weblog!

Wij zijn Richard, Josien en Jared. 28, 26 en 1 jaar oud en nog een 14 dagen te gaan en dan is het zover; onze reis naar een gedeelte van het westen van de USA en Canada, en een heel klein stukje oostkust USA, gaat beginnen!

De tickets zijn binnen en de laatste voorbereidingen in volle gang.

Telefonisch contact met het hotel waar we de 1e twee nachten zullen doorbrengen is er al geweest; uiterst vriendelijk. In het hotel zullen ze een pakketje voor ons bewaren. Iets kopen in dollars is nu tenslotte veel aantrekkelijker dan in euro's! Lang leve webwinkels.


Onze reis zal beginnen op Schiphol op 28 mei 2008. We zullen via New York naar San Francisco vliegen en daar op 28 mei ook aankomen.

Op 30 mei zullen we de camper krijgen waarmee we met zijn drieën via de westkust omhoog zullen rijden. Bij Vancouver plannen we Canada in te gaan en dan ter hoogte van Calcary weer naar beneden te rijden. Via Galcier, Yellowstone, Bryce, Zion etc. hopen we op 28 juni 2008 de camper weer in te leveren in Las Vegas.

Op 29 juni 2008 vliegen we dan vanuit Las Vegas naar Atlanta. Op 30 juni 2008 halen we daar de auto ook op die gehuurd is en zullen hiermee via Columbia naar Myrtle Beach rijden, in South Carolina.
Uiteindelijk moeten we op 6 juli 2008 weer in het vliegtuig richting Amsterdam zitten waar we op 7 juli 2008 weer aan hopen te komen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan