Bij June Lake 5 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 06-06-2008 01:38 Dag allemaal,

Gisteren hebben we een heel stuk met de camper gereden. We zijn dwars door Yosemite np gereden, eerst naar beneden naar de vallei en later over de Tioga pas. De natuur was absoluut geweldig! Gigantische rotspartijen en ook gigantische naaldbomen. We hebben allerlei dieren gezien zoals herten en een coyote. Steeds veranderde het lanschap weer naarmate we verder reden. Bij de Tioga Pas zaten we op 3300 meter en reden we door de sneeuw!  We zijn langs Mono Lake gereden waar het weer heel kaal was en ontzettend waaide.
Nu staan we op een campground bij June Lake. We dachten dat wij een grote camper hadden, maar dat is niets vergeleken bij waar die Amerikanen in rijden. We staan een paar honderd meter vanaf het meer maar die Amerikanen hier rijden daar zelfs nog met de auto naartoe. Het uitzicht is een beetje zoals in Oostenrijk, er is hier ook een skigebied.
Morgen gaan we weer verder rijden, richting Las Vegas. we hebben besloten maar niet door Death Valley te rijden, vooral omdat daar erg weinig te zien valt. Morgen zullen we hopelijk in de buurt van Beatty aankomen en daar op een campground overnachten.

Liefs,

Anja, Liesbeth en Bart

Ps er zitten hier beren, niets laten liggen aan eten dus!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan