Las Vegas 9 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 09-06-2008 23:55 Hallo lieve allemaal,

Vanmorgen zijn we, na een frisse duik, naar Las Vegas vertrokken. Het was weer een warme maar prachtige rit door de Amargosa Desert. We hoorden onderweg via sms van Frida dat Nederland voor staat met 3-0 tegen Italie!! Ik had graag even in een Nederlands kroeg gezeten om mee te feesten maar ja, shit happens when you're having fun.
Terwijl we Las Vegas naderden groeide het aantal reclame borden aan de zijkant van de weg. Enorme neon borden, moet erg mooi zijn als het donker is. Dan ineens veranderen de wegen en rij je 6 banen dik Las Vegas in. Het is me erg meegevallen met de drukte, had alweer pijn in mijn buik om met onze vrachtwagen(camper) zo'n grote stad in te sturen.
Nu eenmaal op de campground staat de airco op volle toeren, het is zo'n 38 graden en Bart houdt siesta. Dat is lekker want dan kunnen wij even internetten, echt fijn om je laptop bij je te hebben!
Straks gaan we naar het circus met Bart en w.s weer even zwemmen. Bart gaat als een speer door het water met z'n bandjes, erg leuk!

Dikke kus van ons xx

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan