Nog 2 dagen Bryce Canyon 13 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 14-06-2008 06:32 Dag allemaal,

Het is niet te geloven maar ik zit nu naast ons vuurtje te typen. Ik moet nu echt blind typen want ik kan de toetsen bijna niet meer zien, ppffff zit nu in de rook. Na Las Veas is dit echt een andere wereld. 's Nachts is het berekoud, de eerste nacht wel -6! OVerdag is het wel heerlijk. Gisteren hebben we een lange wandeling gemaakt dwars door de Byce Canyon: de Navajo loop naar sunrise point. HEt was een tocht van een mijl of 5. Bart moest regelmatig hele stukken zelf lopen omdat de paden niet begaanbaar waren voor de buggy. Aan het einde van de route moest Bart zelfs op de rug van Anja. We liepen dwars door dat gebied met die grote rode stenen pilaren, het was er heel stil en ontzettend mooi. Er waren kleine eekhoorntjes die zo het brood uit de tas wilden halen en er sprong er zelfs één op Bart zijn schoot. Veder nog een ritje gemaakt met de bus, dat is hier helemaal goed geregeld.
Vandaag hebben we een dagje rust gehad en hebben we lekker gezwommen in het zwembad. Vanavond hebben we gebbc'd als echte amerikanen. Naast ons zijn amerikanen op een groot scherm aan de achterkant van de camper een film aan het kijken, je weet niet wat je ziet en hoort!
Bart praat soms al een beetje engels, gisteren zei hij opeens why en bedoelde ook echt waarom!
Morgen gaan we naar Lake Powell, ik ben benieuwd. Het is zo fijn dat je met zo'n camper zo ingepakt en op weg bent, poepslang afkoppelen en ready to go!
See you!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan