Afscheid New York

Door Ton en Bernadette - A long time ago Vandaag hebben we onze laatste dag gehad in New York. Allereerst zijn we naar Ground Zero gegaan. Dit was werkelijk indrukwekkend. Niet te geloven wat daar is gebeurd. Alle herinneringen die je daar aantreft in de st. Pauls Church. Wat de mensen en vooral ook kinderen daar hebben achtergelaten. Dat raakt je.

Vandaar uit zijn we met de Metro naar Carnegyhall gegaan voor een rondleiding. Wat je daar ziet is werkelijk fenomenaal. Een geweldige grote music-hal. Ik heb er zowaar een happy birtday gezongen (tweede stem natuurlijk) de acoustic is geweldig. Zo'n rondleiding is wel geweldig zeker als er iemand is die heel enthousiast kan vertellen.
Daarna zijn we gaan wandelen, heel lang. Ik denk dat we aardig aan een vierdaagse  kunnen concurreren wat afstanden betreft. Heel wat gewandeld deze dagen. Wat eten betreft hebben we het rustig kunnen houden. Ik heb al zoveel dikke mensen, en dan bedoel ik ook echt dikke mensen, gezien, dan ga je vanzelf opletten. Er is hier zoveel te eten. Maar wat je amper ziet is wijn. Nou bedenk bij mij een vakantie zonder op tijd een lekker glaasje wijn!!!! Maar na een tijdje zoeken vind je ook dit wel weer. Ik geloof dat we daar nu aan toe zijn.

Morgen vertrekken we naar Boston om de camper op te halen. Dat wordt weer een lange dag reizen. Dus... volgende verslag vanuit....???
We houden jullie op de hoogte.
 

Groetjes allemaal vanuit het warme Amerika.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!