4 juli 2008

Door Michel, Dirkje en Oege-Piet - A long time ago Goeiemorgen allemaal (voor ons goeiemorgen),

We hebben weer even tijd om een mail te sturen, we komen niet op veel plaatsen waar dat kan dus vandaar.
Alles goed?? Met ons wel.
We zitten op het moment bij de verhuurder van onze camper in Vancouver. Een klein probleempje.. De bak glijdt zo'n beetje van de jeep af.. de ketting van de bak heeft wat te hard aan de bumper getrokken. En nu dus hier, we dachten eerst dat we er flink van langs zouden krijgen, maar we hebben niet eens op bumpy roads gereden want de wegen zijn hier over het algemeen prima.
Vandaag gaan we op de boot naar Vancouver Island. We hebben onderweg gelukkig wat dagen vrij kunnen maken. We zouden er eerst nl niet naar toe. Veel mensen vertelden ons dat het toch wel erg mooi is dus vandaar dat we er een aantal dagen zullen vertoeven.
Het weer is wisselend. We hebben net een aantal dagen van boven de 30 graden gehad. Vandaag is het echter een graad of 19 en regenachtig. Ook wel temperaturen van 15 graden gehad.
We hoorden via de sms dat het bij jullie op het moment ook zo'n 30 graden is..  Lekker of te warm???
We hebben weer een heleboel gezien en gedaan. Met een bus met enorme rupsbanden zijn we op een gletsjer geweest.. gehiked naar watervallen, meren en prachtige vergezichten. Het is elke keer weer of zit je midden in een schilderij zo mooi!!
Ook beren gezien met jongen. Rendieren ook en mooie vogels en plantjes. Michel ligt geregeld onderuit om een kiekje te schieten. En omstanders maar denken wat is daar aan de hand?
We hebben het reuze naar de zin met ons drieen, OP is ons nog niet zat en wij hem ook niet.
Kanovaren hebben we ook nog gedaan op een prachtig meer. Het Maligne meer. (of het zo kwaadaardig was hebben we niet kunnen  ontdekken). Afgelopen dagen veel in de auto gezeten om bij Vancouver te komen. Niet veel gedaan. Nog wel op een ranch gekeken en goud gezocht. Dus we komen rijk terug!
Nou dat was het wel voor nu.
Fijne verjaardag Anne. Jij ook Petra.
Werkse voor degenen die dat moeten en geniet van het mooie weer.
Groetjes van DOM
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!