Canyonlands en Arches.

Door Wiebe, Lianne,Kevin en Stefan in the USA - 02-07-2008 05:36 Onze eerste hete dag in Utah hebben we lekker gezwommen bij de camping, de 'hottub' uitgeprobeerd en lekker gewinkeld. Genoten van een dagje rust dus.
Dat was vandaag wel anders. De jongens liggen nu om 21.00 al voor 'pampus' dus dat wil wat zeggen!. we zijn vanmorgen om 07.00 uur opgepikt. Eerst voor een boottocht in Canyonlands. De Grand Canyon in het klein. Met een jetboot over de Coloradorivier varen tussen enorme rotspartijen, luisteren naar indianenverhalen en de geschiedenis van het land. En de stilte... Lianne heeft heel veel foto's gemaakt. De natuur is niet te beschrijven zo mooi. We zijn compleet overdonderd. We moeten nog met de foto's aan de slag maar zullen ze toevoegen.



De jeeptocht ging naar Arches, enorme rode rotsen die voor je opdoemen. Arches betekent bogen. In verschillende rotsen zitten natuurlijk gevormde bogen waar je gemakkelijk door kunt. Wandelingen gemaakt door woestijnachtige passages en dat bij minimaal 37 graden. De jeep was air-conditioned..Liters water drinken was noodzakelijk. Het sluitstuk was een tochtje over onverharde wegen met de 4x4 jeep. Kevin en Stefan vonden het geweldig!.
Morgen gaan we richting een nieuwe camping in Durango. Daar zullen we een treinreis gaan maken in een stoomtrein en gaan we de 4 juli feesten meemaken. We hopen op internetverbinding.

groeten van roodverbrande wiebe, lianne, kevin en stefan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan