Canyonlands en Arches.

Door Wiebe, Lianne,Kevin en Stefan in the USA - A long time ago Onze eerste hete dag in Utah hebben we lekker gezwommen bij de camping, de 'hottub' uitgeprobeerd en lekker gewinkeld. Genoten van een dagje rust dus.
Dat was vandaag wel anders. De jongens liggen nu om 21.00 al voor 'pampus' dus dat wil wat zeggen!. we zijn vanmorgen om 07.00 uur opgepikt. Eerst voor een boottocht in Canyonlands. De Grand Canyon in het klein. Met een jetboot over de Coloradorivier varen tussen enorme rotspartijen, luisteren naar indianenverhalen en de geschiedenis van het land. En de stilte... Lianne heeft heel veel foto's gemaakt. De natuur is niet te beschrijven zo mooi. We zijn compleet overdonderd. We moeten nog met de foto's aan de slag maar zullen ze toevoegen.De jeeptocht ging naar Arches, enorme rode rotsen die voor je opdoemen. Arches betekent bogen. In verschillende rotsen zitten natuurlijk gevormde bogen waar je gemakkelijk door kunt. Wandelingen gemaakt door woestijnachtige passages en dat bij minimaal 37 graden. De jeep was air-conditioned..Liters water drinken was noodzakelijk. Het sluitstuk was een tochtje over onverharde wegen met de 4x4 jeep. Kevin en Stefan vonden het geweldig!.
Morgen gaan we richting een nieuwe camping in Durango. Daar zullen we een treinreis gaan maken in een stoomtrein en gaan we de 4 juli feesten meemaken. We hopen op internetverbinding.

groeten van roodverbrande wiebe, lianne, kevin en stefan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!