Monument Valley

Door Wiebe, Lianne,Kevin en Stefan in the USA - 12-07-2008 20:21 Twee dagen geleden waren we op 'Four Corners'. Kruispunt van de staten: Arizona, Utah, Colorado en New Mexico. Paar leuke winkeltjes met T-shirts en kraaltjes natuurlijk van de daar levende Navaja-indianen.

Ook zijn we die dag naar Mounument Valley geweest. Bekend van films van John Wayne en Marlboro reclames. We dachten dat het heel groot zou zijn. Dat was niet het geval, maar niet minder mooi!. Prachtige sfeerplaatjes gemaakt en weer met een jeep het gebied in. Zie de bijgevoegde foto voor het sfeertje. We genieten hier weer van de weidsheid en de kleuren, maar het is hier ook erg warm.





We kwamen nog een bekende Nederlander tegen (ach ja, wat is bekend..): Henk Jan Smit. Die stond net als vele andere nederlanders die we nu in dit gebied tegen komen op de camping dichtbij Monument Valley. We komen nu namelijk bij een bekend rondje van parken die veel toeristen maken. Jammer eigenlijk want de kleinere wat eenvoudige campings vinden we eigenlijk mooier. Toch ook weer leuk om verhalen van andere nederlanders te horen met hun ervaringen. Straks over een week zijn we waarschijnlijk weer uit deze drukte..

Groetjes,
WLKS
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan