week 3

Door Frits en Yvon Vermeulen - 20-06-08 18:22

Toevallig op de camping in Calgary was er een snelle machine met muntjes!. Toch maar even een berichtje.

We hebben het met de diverse families erg leuk gehad, wel een druk programma, maar ja, er was ook zoveel bij te praten.Maandag en dinsdag nog bij Frits en Toos in Port Dover geweest, nog wezen zeilen.Ter afsluiting zijn we met de familie in de buurt van Dick en Wilma uit eten geweest. Enfin, we hebben veel foto's gemaakt , die ons reisverhaal in volgorde kan na vertellen. Komt later dus.

 

We hebben een prima vlucht naar Calgary gehad, Dick en Wilma hebben ons naar het vliegveld gebracht, toch weer 80 a 100 km.Om 15.00 uur geland, even de klok 2 uur terugzetten en met de taxi naar Cruise Canada, waar we na camper ophaalden. Eeerst een instructiefilm van 20 min, daarna inspectie. De dop van de benzinetank vond ik niet ok, dat kostte drie kwartier. Het zoeken van de camping was een probleem, vooral om Calgary uit te komen. Met de TOMTOM lukte het goed, om die ingewikkelde stad door te crossen ( Jaap nog bedankt!).

We gaan nu naar Banff, een kleine 120 km verder, het begin van de Rockies.

Tenslotte, we hebben mooi weer. I.h.a. is het weer matig tot slecht geweest voor velen. We spreken veel mensen, die wat langer op pad zijn en het hebben over 10 graden en heel veel regen. We zijn dus echte bofkonten.

 

Wannner de volgende berichten er zijn is sterk afhankelijk van toevalligheden.

So long

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag met presentaties en camper, zaterdag 26 januari (Zwolle)
Meld je aan, vol = vol
€100 korting op camperhuur bij Cruise America
Boek t/m 17 januari