vancouver1

Door Frits en Yvon Vermeulen - 29-06-08 01:46 Zo, we zijn nu in Vanvouver. Vrijdag en zaterdag waren rommerlig, omdat we de camper moesten inleveren en dan moet je toch een campground in de buurt zoeken. Vandaag bijna geheel besteed aan de camper droppen in Delta (plaats) en met openbaar vervoer naar Burnabi ( Vancouver). Het is al knap warm aan het worden en we hebben niets te klagen. Morgen gaan we de stad in: er is genoeg moois te bekijken en veel te doen, Canada-day is dinsdag en velen hebben een lang weekend, wat wel te merken was. Plaatjes als hieronder zijn nu verleden tijd ( in Clinton)
Vanmorgen 5x geprobeerd Amy ye bellen ( hier rond 9.00, in Nederland dus rond zessen). Bellen is een last door tijdsverschillen, door moeizame verbindingen in telefooncellen, door de afwezigheid van verbindingen. Ook Dirk en Wilma vaak gebeld zonder resultaat.
De B&B waar we nu zitten is een leuk huis en bus 135 gaat in een keer downtown voor 1.30 euro, een flinke afstand toch wel. Van Garry mag ik de huiselijke PC gebruiken en dat is erg handig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata