vancouver1

Door Frits en Yvon Vermeulen op 29-06-08 01:46 Zo, we zijn nu in Vanvouver. Vrijdag en zaterdag waren rommerlig, omdat we de camper moesten inleveren en dan moet je toch een campground in de buurt zoeken. Vandaag bijna geheel besteed aan de camper droppen in Delta (plaats) en met openbaar vervoer naar Burnabi ( Vancouver). Het is al knap warm aan het worden en we hebben niets te klagen. Morgen gaan we de stad in: er is genoeg moois te bekijken en veel te doen, Canada-day is dinsdag en velen hebben een lang weekend, wat wel te merken was. Plaatjes als hieronder zijn nu verleden tijd ( in Clinton)
Vanmorgen 5x geprobeerd Amy ye bellen ( hier rond 9.00, in Nederland dus rond zessen). Bellen is een last door tijdsverschillen, door moeizame verbindingen in telefooncellen, door de afwezigheid van verbindingen. Ook Dirk en Wilma vaak gebeld zonder resultaat.
De B&B waar we nu zitten is een leuk huis en bus 135 gaat in een keer downtown voor 1.30 euro, een flinke afstand toch wel. Van Garry mag ik de huiselijke PC gebruiken en dat is erg handig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden