3. Nog één nachtje

Door Carlo en Heleen - 06-06-2008 20:59

Het meeste is nu gepakt. Alleen nog wat toiletspullen en al die opladers overal voor (fotocamera, laptop, tomtom, telefoon... pffff...).

Vorige week nog even de stoelen in het vliegtuig gewijzigd. Het was ons niet bekend, dat je bij het boeken meteen je stoelen kreeg toegewezen. Toen ik op internet alle vluchten nog eens bekeek, bleek dus dat we "onmogelijke" stoelen hadden voor Carlo's lengte. Ik heb dus geïnformeerd bij United Airlines en de deskmedewerker meldde, dat als we vroeg zouden inchecken we nog wel op de Economy Plus-stoelen konden worden geplaatst. Deze stoelen hebben dus meer beenruimte. Hij zei er ook nog bij, dat dat ons wel 70 euro per persoon per vlucht zou kosten. En we hebben 6 vluchten... dus dat zou op een bedrag van € 840,-- komen. Daar werd ik dus niet blij van...
Toch nog maar even op internet gezocht en wat bleek... als je een "abonnement" nam op de "Economy Plus Access", dan kon je gratis gebruik maken van de economy plus (met dus de extra beenruimte). Dit abonnement kost € 240,-- voor met zijn tweeën. Dat scheelt dus € 600,--!!!!! Als die oetl*l van United Airlines dat nou ook even had verteld... Maar goed... dat abonnement hebben we genomen en meteen de stoelen, voor alle zes de vluchten, laten aanpassen. Nu hebben we dus 15 cm meer beenruimte. Dat lijkt niet veel, maar voor Carlo is dat een wereld van verschil.

Net nog even een cd-tje gebrand met allemaal Amerikaanse "road-music" (o.a. Sweet home Alabama, If you're going to San Francisco, Viva Las Vegas, etc.), zodat we onderweg flink mee kunnen galmen.

We gaan nu nog even de laatste puntjes op de i zetten qua inpakken, dan een goede nachtrust pakken en om 9.00 uur worden we door Arianne naar het vliegveld gebracht.

We hebben er zin in! (ik alleen niet zo in het vliegen )

Groetjes,
Carlo en Heleen
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan