11 juni Page

Door Wil en Pia Hoekstra - 11-08-2008 21:53 11 juni

Vandaag gaan we verder naar Page,
We verlaten het park via de oostelijke ingang we wilden onderweg nog naar een paar uitzichtpunten van de Grand Canyon. Het viel ons  wel op dat er ten opzichte van 9 jaar geleden maar weinig helikopters en vliegtuigjes in de lucht zijn.
We gaan via de Hooverdam.
Er is een sterke politie controle,zelfs kwamen ze in de camper kijken, maar da agent was erg vriendelijk.
Na 10 minuten konden we de dam over, wat ons erg opviel was de lage waterstand en dat voor begin juni. We zijn aan de andere kant op een parkeer plaats gestopt en hebben daar even rondgekeken.
De meeste stroom voor Las Vegas met hiervandaan komen.We rijden via painted dessrt naar de camping in page. Daar eeerst nog even inkopen doen en door naar Lake Powell over de Glen Canyon dam, deze is omstreden doordat de stroom opbrengts erg tegen valt en ze eigenlijk de dam wel willen slopen.
Ondertussen is wel het watersport gebeuren erg groot geworden en dat zal dan weer verdwijnen en dit is ook een grote bron van inkomsten.
Terug op de camping lekker gegeten en een trip naar Antelope Canyon geboekt. We konden tot 20.00 uur buiten zitten lezen daarna was het te ddonker.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan