zondag 20 juli - terugvlucht

Door Onno, Jacqueline en Hidde - A long time ago Weer vroeg op ... de wekker staat op 6.45 uur ... ontbijt in het hotel stelt niet echt heel veel voor.
We pakken de shuttlebus naar het vliegveld en checken de bagage in. Deze wordt doorgelabeld naar Amsterdam, zodat we er in Cincinnati niet meer hoeven te slepen (zoals op de heenweg).

Hidde stoppen we vol met reispillen. De eerste vlucht naar Cincinnati (bijna 5 uur) werken ze goed.

Op de luchthaven in Cincinnati staan we in de rij bij Starbucks om een broodje te kopen voor Hidde (hij heeft vreselijke honger omdat hij in het vliegtuig niet heeft gegeten) dan wordt er iets onduidelijks omgeroepen ... iets over het slechte weer. Opeens wordt iedereen naar de kelder gestuurd. Er blijkt een tornadowaarschuwing te zijn afgegeven! De 3e waarschuwing in 2 dagen.


 
Na 3 kwartier mogen we uit de kelder, weer naar de juiste terminal voor onze vlucht naar Amsterdam. De vlucht vertrekt iets later, maar verloopt verder vlot.

Om 11.00 uur op maandag 21 juli landen we op Schiphol. Onze tassen rollen als een van de eerste van de band. De taxirit verloopt vlotjes en rond 12.30 uur zijn we weer thuis.
Eten en een paar uurtjes slapen!

(Jacq)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!