Camperreis.

Door Droomreis van Familie Janssen - 22-07-2008 19:33 Hallo allemaal,

eindelijk hebben we weer even internet (maar nog steeds geen ontvangst...)
Het is lastig om alles op internet te vertellen, maar daarom per dag even iets korts...

8-7-2008
Om 13:30 werden we opgehaald bij het hotel in Vancouver door een taxi en gingen we naar de camperverhuur om onze camper op te halen. Na een flinke uitleg zijn we doorgereden naar Hope om hier onze eerste overnachting te hebben.

9-7-2007
Vandaag de eerste ochtend op een camping, en al flink wat eekhoorntjes en vogels gezien. In Hope onze visvergunningen gekocht en wijn (in een zwaar beveiligde liquor-store). Opweg naar een camping nog wat BBQ spullen gekocht. Uiteindelijk kwamen we uit op een camping aan een strand, waar het erg warm was. Het was meer een spaanse camping, maar wel leuk.

10-7-2007
Vroeg opgestaan, op het strand ontbeten en om half 10 vertrokken uit ossoyoos... Voor het eerst de chemo geleegd en het water bijgevuld. Weer veel spechten, eekhoorns en een groot hert gezien. We gingen op weg naar Trail en onderweg was er flinke storm, overal stukken boom op de weg. Nog een bosbrand gezien, en uiteidnelijk kwame we aan bij de Amerikaanse grens en zijn we maa romgedraait en hebben we een pracitige plek aan het water gevonden. Een camping waar beren zouden zitten...

11-7-2007
Geen beren gezien of gehoord. Op weg naar de volgende plek, Revelstoke. Onderweg een steen op de ruit gehad, waardoor er een flink 'gat'  in zit. Een boottocht gehad van een half uur over een mooi meer, het was voor ons vergelijkbaar met Noorwegen. In Revelstoke een leuke camping gevonden en hier hebben we twee nachten gestaan.

12-7-2007
Op naar de farmers markt in het dorp, erg leuk om te zien. Toon ging naar spoorweg museum en de rest ging winkelen. Hierna zijn we naar een mooi stuwmeer geweest. Toon en Jessie hebben gezwommen terwijl het water maar (ong) 15 graden was! Hierna naar de camping en een BBQ en kampvuur gemaakt. Na het eten nog geknutseld en toen op naar bed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan